Monday, June 28, 2010

saat dan ketika kawan2 dekat dihati..

time bila kawan2 kita dekat di hati.

1. time nak kawen. baru hegeh2 nak sms nak ajak.

2. time kita nak mintak no. hp kawan kita yang lain.

3. time astro kena potong. baru hegeh2 nak mintak no. phone ayan.

4. time ada saman kat ipoh, baru nak mengaku ijad kambing (majistret trafik ipoh) tu kawan satu sekolah.

5. time nak pegi kenduri kawan2 yang kawen.

6. time kena tangkap khalwat kat ipoh, baru nak kol peng (penolong pengarah jabatan agama islam perak).

7. time singgah kat kl, pastu ada temujanji tu kensel, time ni barulah nak kontek2 kawan2 kat kl ajak minum.

8. time nak wat agreement kedai, tapi loyer lain charge mahal, barulah nak kol abai (lawyer kat ipoh) mintak tolong.

9. time kawen, pastu ejaklusi pramatang, barulah nak kol ijok (cekgu kat sarawak) order gambir serawak.

10. time dapat anak.

lain2 tambah sendiri.

9 comments:

Anonymous said...

11. meninggal dunia

Anonymous said...

betul. macam kes deris nayan dulu.

hulkman bkn otromen said...

biase la tu..
maybe perasan ader org yg lagi penting dr member2 azlan
da xigt time fly sama2,kn sebat sama2,curi makanan sama2...

pelik-pelik...

Anonymous said...

bab curi makan, meor paling legend.

dia suka curi aiskrim pastu makan sorang2.

TAIN 3T said...

lagi satu time ade kenduri kat area perak mesti carik aku suruh datang. tapi bila kenduri luar perak gampang gila tak ajak aku... fa qaf

Luca De Ketiak said...

tapai, orang ingat kamu dok besaut lagi. lagi kali kabo la kamu dah pindah..

TAIN 3T said...

gampang...aku dah lame pindah dr besaut tu.aku dah ngajor kat kolumpo skrg ni

Anonymous said...

dah kamu tak pernah bagitau.. mana orang nak tau.

kurut said...

time nk order kek lapes utk rays baru nk cari kurut

Kah Kah kah