Sunday, March 28, 2010

sharifah khasif fadzilah yang menjadi pujaan hati semua mak2 kat malaysia tapi tidak di hati gua..

gua kena buang dari jadi member fanpage page ni.. perhatikan petak merah tu? gua ada komen, "are you sure?" disebabkan komen gua yang jujur tu, gua di buang. gua tengok komen yakuza beremosi pun da kena buang..

so, macam mana nak kira ni yakuza ayan?

p/s: kalo gua tulis lebih2 kang jadi ghibah plak.. tak gitu meor?

9 comments:

nabila said...

tu la..mak aku pun suke sgt die ni...
tu la..dah ank die tuggang langgang, dah kepingin ank mcm Sharifah..

FdausAmad said...

Nabila..

Gua rasa lu dah silap besar sangat ni...seriess..

-И α Ě ɨ Ľ α- said...

ahaks. dia mmg ade suara yg bagos.

sepatot nya jgn lah iri hatio or somting else kn.

kalo die pndai gunekan suara die bukan untuk riak bangge sume, tp niat untuk mengajar, memperkenalkan qiraat al-Q
x per la kan..??

erm, sy pon jeles dia ade sore sedap :D

ps: nape azlan x suka?

Luca De Ketiak said...

iri hati?

hahahahahahahahahahahaha! kelakar!

yakuza gembira said...

amboi,gua nyer komen pon kn delete
siap kn block terus...
wah,die mau maen kasar nampak...

lantak la qariah kebangasaan or international,yg penting da pnh dtundukkan oleh yakuza ayan...

hahahaha...

Anonymous said...

pesal la korang xsuker dier...aper masalahnyer??

Qmal said...

ramai pandai baca Quran...tp xsmua praktik apa kandungannya :)

aishah_conteng_je said...

ya allah korang ni..memang tak boleh dibuat calon suami.

get over it la. maccam man pun perangai perempuan tu, tak payah buruk2 kan kat orang lain

this, define you luca..

nizamsani said...

err..budak sekolah aku ni.