Saturday, March 13, 2010

cun dulu bukan bermaksud cun selama-lamanya..

gua sangat pelik, budak2 pompuan sekolah azlan yang konon2 cun time sekolah dulu kenapa skang da takleh menjaga keterampilan diri.

agaknya pompuan kalo da kawen memang tak pandai badan ek?

gua tengok pun tak stim.

sian laki dorang.

lagi satu, kalo dulu bukan main memilih, nak pakwe yang bergaya. pakai baju bergosok, seluar sekolah stok sterika nampak line, kasut itam kilat dan juga berjawatan tinggi. ah! tapi bab berjawatan tinggi takleh guna gak hujah tu coz pidomat jawatan paling tinggi (ketua umum) pun tak pernah ada makwe time sekolah dulu. tapi bila gua tengok suami dorang, takde pun rambut berkilat letak minyak rambut? takdepun pakai kasut itam berkilat. takde pun baju bergosok. sume stok selekeh macam gua dulu2 je? tapi takleh nak salahkan jugak kalo gua skang ni da segak bergaya. keh keh keh! gua tau mesti ramai hangin baca entry ni.

tak semua. ada jugak yang laki dorang segak bergaya. pandai dorang jaga suami. yang gua maksudkan segelintir di ulang segelintir minah2 sekolah azlan yang berlagak tak tentu pasal time sekolah dulu.. jangan sume nak terasa ati..

o.klah, gua pun tak tau nape gua menulis macam setan. fakta takde, kesimpulan macam gampang. nasib baik spm dulu gua dapat A. tu pun sebab gua amik tuisyen. o.klah sebelum gua merepek lebih lanjut, gua sudahi dengan serangkap pantun.

kita idup bergurau senda
bila mati tak pakai spender

p/s: dalam soal stim, ayan dikecualikan..

5 comments:

Greenbiz Medical said...

disebalik wajah yang cun tersembunyi tengkorak yang mengerikan... tak caya gi hospital amik x-ray.. hua hua hua...

Anonymous said...

aku rs aku same jer cun dulu dan kini (mungkin kini lbih cun... ekekeke...) so aku tak tacing la ngn post2 sebegini huhuhuhu....

suzi said...

aku lak sedar diri mmg xcun dari dulu...
papun, aku sntiasa bsyukur dgn ape yg Allah bagi..atleast sempurna fizikal n xde cacat cela..
so, xtacing langsung baca post ko nih...hehehe

Fadzlin said...

oho,bab ni mmg rs terkena..heheh,nk wt cmne,mkn itu sgt sedap.er tp xleh dibiarkan kot,lemak byk,penyakit pon dtg.huk2

Anonymous said...

paris hilton sex tape
If you are a butt person, then this post will surely tickle your fancy. Included in this post are pictures of Megan Fox posing and showing off her perfect derriere. It is my opinion that Megan’s rear is one of the hottest asses in Hollywood right now and her pictures in this small gallery features her rear perfectly. megan fox naked photos
megan fox naked video , megan fox naked
http://plone.org/author/jblackjms , http://profiles.tigweb.org/peterblack294
Famed video director, Joseph Kahn is reportedly the mastermind behind the video, which he apparently wrote in just 45 minutes. Truthfully I’m surprised it took that long, writing “Megan Fox naked” only takes about 30 seconds, and that’s really all he needs. megan fox naked pictures
megan fox naked , megan fox naked
http://peterblack294.typepad.com/blog/2010/08/megan-fox-naked.html , http://meganfoxnaked.pbworks.com/
Update: Thanks to you guys in the comments for linking to this vid of one of these ladies. It’s totally safe for work, but it’s still VERY disturbing, so watch at your own risk. megan fox naked
megan fox naked , megan fox naked
http://mrfox394.vox.com/library/post/megan-fox-naked.html , http://paris-hilton-sex-tape.com/2010/08/15/megan-fox-naked
megan fox naked photos Fox, the wonderful actress has showcased her brilliant performance in "Hope & Faith" which won her the 'Young Artist Award Nomination – Best Performance in a TV Series [Comedy or Drama] - Supporting Young Actress. Megan Fox finally got her big breakthrough role in a live-action film "Transformers" in 2007, where she played the role of Mikaela Banes, the love-interest of Shia LaBoeuf. Megan Fox displayed her wonderful acting skills which won her critical acclaim and multiple nominations for awards from 'National Movie Awards', 'Spike TV Scream Awards' and three from 'Teen Choice Awards'. The pretty actress is appearing in three new movies "How to Lose Friends & Alienate People" 2008, "Jennifer's Body" and "Transformers: Revenge of the Fallen" both 2009.