Saturday, April 10, 2010

Kenang Daku Dalam Doa Mu

Pidomat - Aku tengah menuntut ilmu kebal kat Bukit Engku Busu...(kalu lu x tau mana itu bukit, lu cuba try test cari pakai adik lu nye Papago)...Lu jangan nak main2 sangat dengan gua lepas ni, setakat lu punye hikmat libasan tali pinggang ghaib gua tangkap pakai gigi je lepas ni.

Luca - Aku x main le Jus Mate Lime Dr Rozmey tu bai...Aku naik turun Bukit Engku Busu pakai fixie je hari2...Tu blom kire brenang dari Lumut sampai Pulau Pangkor tiap2 pagi...Skiping sambil berlari dari Manjung sampai Sitiawan

Yakuza Beremosi - Next time aku turun Serdang, aku bakar baju Topman kamu...Bak kate David Teoh, "Ini bukan janji, tapi pasti!!!"

Dayang Marikh Ashmara - Luv u always...S.A.R.A

Yang lain2 - Sayang kamu jugak...huk! huk! huk!

K lah, tok guru aku dah panggil dah, nak gi blajar ilmu terbang-terbang pulak.

Bubbye!!!

3 comments:

TAIN 3T said...

en meor a.k.a dr romzey penjual produk membesarkn badan yg kurus yang berjaya mengenepikan pasaran weight gain yg mcm dh bungkus aje...

tali nk panjat bukit engku busu tu tahan lagi ke bila lu bergayut kt situ hahahahaha

Luca De Ketiak said...

hoi tapa.

bila nak wat entry?

TAIN 3T said...

cemana aku nk masuk password aku pn takde??? ade cara lain utk ceroboh blog ni ke