Friday, August 6, 2010

firdaus ahmad ketua umum kita kawen

gambar rare camni kalo tak masuk dalam blog ni memang tak berapa true la blog ni.

lu orang tengok betapa kembang bini pidomat punye tudung. pergh!

17 comments:

BajuKurung said...

gua sajes msukkan sume gmbar bdk2 azlan yg dh kwin... bru rare.. ye dok?

meo sepul said...

uish...kalau yg dah kawen ramai tu...ayan je dah beratus kali kawen...huahua

neyra shazeyra said...

apesal bini di cam tnggi je :P

Anonymous said...

bk pun ayan penah try.

nasib baik dapat oked dulu.

hahaha.

fnd said...

Rare...memamg rare!!

Linglung said...

paling rare! hehe

boleng said...

lu bagitau sama pidomat, buku dia dah ada dalam rak ppustakaan sekolah azlan :>

lalink7 said...

wahhh cantik nyee wife diee..betuah badan nie

MohD aYaN said...

ish,tapi ak tak la jadi haruan makan adik angkat sendiri..hahaha

meo sepul said...

yakuza beremosi dan jadi mohd ayan...

Emira Darmia said...

sekolah menengah kebangsaan agama sultan azlan syah...nk tanye...sekolah korang ada team bebudak maen gamelan x???

Cikgu Hasnan said...

emira darmia.

lu ingat kita orang ni ari2 pegi sekolah ke?

I am Nortrom said...

baikkkk punya rare nih :)

.s.o.f.i.a. said...

he he.... pelik tak kalau aku nak kata KIUTNYER!!!!

Anonymous said...

tu veil la bukan tudung yang kembang semangkok tu...hahahahaah

FdausAmad said...

Ahh cilakak!, mana dapat gambar ni?

cik fatihah said...

ohoo..cikgu kuala kubu baru!
:)